جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

عربستان خواستار مذاکره با ایران بود، اما یک کشور مانع شد

عربستان خواستار مذاکره با ایران بود، اما یک کشور مانع شد منابع فرانسوی به نقل از مقامات سعودی اعلام کردند، پس از آنکه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در سپتامبر ۲۰۱۹ تأسیسات نفتی «آرامکو» را هدف گرفتند، ریاض تمایل خود برای مذاکره با ایران را نشان داد، اما آمریکا این موضوع را رد کرد و مانع از آن شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس گزارش روزنامه لبنانی «البناء»، این منابع افزودند: آمریکایی‌ها به سعودی‌ها گفتند پس از آغاز تظاهرات در عراق، لبنان و ایران امور بهتر خواهد شد و نظام ایران در وضعیت سختی قرار دارد بنابراین نیازی به مذاکره با تهران نیست.

 

این منابع فرانسوی به نقل از مقامی سعودی اعلام کردند: عربستان معتقد است که امکان مذاکره میان سعودی و ایران بر روی توافقی فراگیر امکان‌پذیر است، توافقی که شامل پرونده‌های متعدد در منطقه از جمله پرونده یمن و لبنان باشد.

 

بر اساس این گزارش، مقامات سعودی در آن زمان گفته‌اند مخالفتی با «تسلط حزب‌الله بر لبنان» در مقابل یمن ندارند، به این معنا که ایران، انصارالله یمن را به مذاکره برای مشارکت دیگر طرف‌ها در «حاکمیت» یمن و نه تکروی در این زمینه قانع کند.

 

این مقامات تأکید کرده‌اند، سعودی‌ها دیگر نمی‌خواند حادثه آرامکو تکرار شود، زیرا برای اقتصاد عربستان و جهان فاجعه‌بار است.

 

مقامات سعودی همچنین برای دست کشیدن از حمایت «سعد الحریری» رئیس جریان «المستقبل» لبنان اعلام آمادگی کرده‌اند و گفته‌اند، پول زیادی را برای حمایت از وی داده‌اند، اما بی‌فایده بوده و از این به بعد دیگر پولی در این زمینه پرداخت نخواهند کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار