تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

عربستان خواستار مذاکره با ایران بود، اما یک کشور مانع شد

عربستان خواستار مذاکره با ایران بود، اما یک کشور مانع شد منابع فرانسوی به نقل از مقامات سعودی اعلام کردند، پس از آنکه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در سپتامبر ۲۰۱۹ تأسیسات نفتی «آرامکو» را هدف گرفتند، ریاض تمایل خود برای مذاکره با ایران را نشان داد، اما آمریکا این موضوع را رد کرد و مانع از آن شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس گزارش روزنامه لبنانی «البناء»، این منابع افزودند: آمریکایی‌ها به سعودی‌ها گفتند پس از آغاز تظاهرات در عراق، لبنان و ایران امور بهتر خواهد شد و نظام ایران در وضعیت سختی قرار دارد بنابراین نیازی به مذاکره با تهران نیست.

 

این منابع فرانسوی به نقل از مقامی سعودی اعلام کردند: عربستان معتقد است که امکان مذاکره میان سعودی و ایران بر روی توافقی فراگیر امکان‌پذیر است، توافقی که شامل پرونده‌های متعدد در منطقه از جمله پرونده یمن و لبنان باشد.

 

بر اساس این گزارش، مقامات سعودی در آن زمان گفته‌اند مخالفتی با «تسلط حزب‌الله بر لبنان» در مقابل یمن ندارند، به این معنا که ایران، انصارالله یمن را به مذاکره برای مشارکت دیگر طرف‌ها در «حاکمیت» یمن و نه تکروی در این زمینه قانع کند.

 

این مقامات تأکید کرده‌اند، سعودی‌ها دیگر نمی‌خواند حادثه آرامکو تکرار شود، زیرا برای اقتصاد عربستان و جهان فاجعه‌بار است.

 

مقامات سعودی همچنین برای دست کشیدن از حمایت «سعد الحریری» رئیس جریان «المستقبل» لبنان اعلام آمادگی کرده‌اند و گفته‌اند، پول زیادی را برای حمایت از وی داده‌اند، اما بی‌فایده بوده و از این به بعد دیگر پولی در این زمینه پرداخت نخواهند کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار